06 червня 2010

Готувати до самостійного життя вихованців і випускників інтернатів - сиріт та позбавлених батьківського піклування, яких в Україні понад 103 тисячі, нещодавно взялися ініціатори двох проектів: "Отримай свій шанс" та "Упевнений старт: програма соціальної інтеграції молоді, позбавленої батьківського піклування".

 
02 червня 2010
14 червня 2010 року відбудеться слухання Комітету ООН з прав дитини, на якому українські громадські організації, що працюють в інтересах дітей, представлять свою позицію щодо стану дотримання Конвенції ООН з прав дитини в Україні.  
01 червня 2010

Як сироті вижити в Україні та ще й не стати на стежку криміналу. Держава працевлаштування та житла вже давно не гарантує. Напередодні Дня захисту дітей "Свідок" дізнавався, як живеться в Україні дітям без батьків.

 
28 травня 2010

Статья о возвращении детей усыновителями

 
28 травня 2010

За кілька днів ми перегорнемо сторінку календаря, згадаємо про Міжнародний День захисту дітей і ще раз поговоримо про їхні права та батьківські обов'язки.

 
27 травня 2010

26 травня 2010 р. в приміщенні Київської обласної державної адміністрації відбулася прес-конференція з нагоди відкриття українсько-швейцарського проекту «Впевнений старт: програма соціальної інтеграції молоді, позбавленої батьківського піклування», спрямованого на створення системи підготовки та супроводу вразливої молоді в період переходу до самостійного життя.

 
18 травня 2010

15 травня, в Міжнародний день сім'ї Партнерство «Кожній дитині» і юридична компанія Clifford Chance влаштували пікнік для 20 вихованців інтернатних закладів Київської області та їхніх наставників.

 
30 квітня 2010

30 квітня в Києві завершилося навчання фахівців соціальної роботи з вразливими сім'ями та дітьми за шведською методикою активізації соціального оточення дитини. В ході тренінгового курсу, що складався з двох поглиблених семінарів, учасники розглянули реальні випадки і перспективи застосування мережевої терапії

 
27 квітня 2010

Cтатус дитини-сироти, державні пільги, соціальні гарантії... Чи знайомі ці поняття теперішнім випускникам інтернатних закладів? Юристи компанії Clifford Chance вирішили перевірити це й 23 квітня для вихованців інтернатів у м. Тараща провели pro bono заняття клубу «Як стати успішним».

 
RSS