26 листопада 2013

24 листопада 2013 р. завершилося п’ятиденне навчання тренерів у рамках першого етапу підготовки молодіжних тренерів для проекту "Впевнений старт". 29 учасників програми із 13 регіонів України ознайомилися з інноваційними підходами підтримки дітей і молоді, позбавлених батьківського піклування. 

 
21 листопада 2013

20 листопада Партнерство «Кожній дитині» приєдналося до 14 громадських організацій для проведення адвокаційної кампанії "Відкриваємо двері дітям". Її задача – відмовитися від інтернатів і перейти до виховання дітей в умовах сімейного оточення. 

 
07 листопада 2013

4 листопада 2013 року голова підкомітету з питань молодіжної політики, сім’ї та дитинства Комітету ВР України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Микола Жук здійснив робочу поїздку до Білої Церкви з метою ознайомлення з результатами запровадження послуг сімейного патронату в місті.  

 
31 жовтня 2013

Такий девіз обрали собі 8 колишніх вихованців інтернатів із Вишгородського району Київської області у облаштуванні соціальної квартири, де вони незабаром проживатимуть, освоюючи життєві навички, потрібні для успішного старту та їх самостійного життя у соціумі. 

 
28 жовтня 2013

Партнерство «Кожній дитині» оголошує конкурс на посаду Асистента проектів. Основна відповідальність полягатиме у наданні підтримки в реалізації програм та соціальних проектів. Для участі необхідно надіслати заповнену форму резюме та супровідний лист до 7 листопада 2013 року.

 
14 жовтня 2013

Ви – тренер? Маєте бажання професійно вдосконалюватися? Запрошуємо до участі в програмі навчання для тренерів за програмою для молоді «Як стати успішним». Участь у програмі – безкоштовна. Відбір проводиться на конкурсній основі. 

 
29 вересеня 2013

Для вихованців проекту «Впевнений старт» новий рік починається восени, коли щовересня проходить їх перша, символічна зустріч-знайомство. Адже відомо: як новий рік розпочнеш, так його і проведеш. 

 
21 серпня 2013

Запрошуємо представників соціальних служб та закладів, громадських організацій, що працюють у сфері забезпечення прав дітей або надають послуги на основі оцінки потреб, презентувати свої напрацювання та долучитись до процесу розробки єдиного національного інструментарію оцінки потреб дитини та її сімї.

 
18 липня 2013

18 та 20 червня 2013 року в Тернополі й Луганську відбулися круглі столи з метою ознайомлення із проектом державного стандарту соціальної інтеграції випускників інтернатних закладів, а також узгодження підходів до його апробації на місцях. 

 
09 липня 2013

З 9 червня 2013 року розпочалося навчання для сімей кандидатів у патронатні вихователі, які разом зі спеціалістами, що працюють в інтересах дітей, будуть здійснювати патронат над дітьми у Деснянському, Дарницькому та Оболонському районах м. Києва.

 
RSS