14 червня 2011
Партнерство "Кожній дитині" провело пікнік для учасників проекту "Впевнений старт" у м. Біла Церква  
06 червня 2011

Напередодні Міжнародного Дня захисту дітей Партнерство «Кожній дитині» організувало веселі змагання «Щаслива родина» для сімей пілотного району в м. Біла Церква.

 
20 травня 2011
З 23 по 27 травня в Києві у галереї «Арт Бюро» проходитиме благодійна виставка «Погляд зсередини» члена союзу художників Росії і члена Міжнародної Асоціації Образотворчого мистецтва – АІАП ЮНЕСКО Ірини Оркіної та починаючої української художниці Анастасії Касьянової, частину коштів від якої мисткині спрямують на користь проектів Партнерства «Кожній дитині», які допомагають сім’ям з дітьми та випускникам інтернатних закладів.  
01 квітня 2011
З квітня 2011 року здобутки EveryChild (ПБО Кожній дитині) у сфері допомоги вразливим сім’ям з дітьми буде розвивати та поглиблювати Партнерство «Кожній дитині» – незалежна українська організація із міжнародним статусом.  
28 березеня 2011

До участі в навчанні запрошуються соціальні працівники, психологи, психотерапевти, соціальні педагоги, вчителі, вихователі, представники громадських організацій із зазначених міст, особливо мікрорайонів Піонерський (Біла Церква) та Левада (Полтава), які володіють інтерактивними формами роботи та мають бажання здійснювати освітню діяльність з батьками.

 
14 березеня 2011

Відповідно до угод про співпрацю між благодійною організацією та місцевими органами влади протягом 2011-2011 рр. у цих містах буде реалізовуватися соціальний проект, спрямований на розвиток батьківського потенціалу, із загальним бюджетом 174 740 доларів США. Проект здійснюватиметься за підтримки Всесвітнього дитячого фонду (World Childhood Foundation), що працює під патронатом королеви Швеції Сільвії.

 
14 лютого 2011
10 лютого перша группа фахівців Київської області, які працюють в інтересах дітей, закінчила спільний навчальний курс «Програма підготовки фахівців соціальної сфери на основі сімейно орієнтованого підходу», який викладався ПБО «Кожній дитині» протягом 2010-2011 років.  
10 лютого 2011
Учасники проекту «Впевнений старт» повернулися з зимових канікул в Карпатах.  
08 лютого 2011

Вже цього року близько 500 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, отримають свою «Книжку про мене» - спеціальний фотоальбом, який у коректній формі відтворить їхні дитячі роки, перші слова, спогади вихователів та рідних.

 
10 грудня 2010
7 грудня 2010 року в резиденції посла Великої Британії пана Лі Тернера відбувся благодійний вечір, учасники якого зібрали 39 039 гривень на підтримку соціальних програм Партнерства «Кожній дитині», які допомагають сім'ям зберегти і виховати дітей власними силами, не віддаючи їх до дитячих будинків.  
RSS