14 листопада 2017

Для розроблення такої моделі 2 листопада 2017 року було створено Робочу групу, а вже за тиждень у Тренінговому центрі Партнерства відбулася перша зустріч, під час якої експертами було створено підвалини майбутньої моделі.

 
25 серпня 2017

Завершення нормативного врегулювання впровадження патронату над дитиною в Україні, створення нових сімей патронатних вихователів – ці та інші події показують: розвиток послуги набирає обертів. Саме в цей час доцільно подякувати тим, хто зробив чи не найважливіший вклад у апробацію послуги, яка і уможливила визнання її на державному рівні. 

 
23 серпня 2017

Починаючи з 13 вересня, після недовгої літньої перерви, відновить свою роботу серія вебінарів Партнерства «Сімейний патронат: коротко про головне». Нову віху серії ми розпочнемо з розповіді про досвід громад, які вже мають перші успіхи у впровадженні патронату.

 
17 липня 2017

Перші шість місяців 2017 року стали досить плідними – як для проекту Партнерства «Сімейний патронат», так і для послуги патронату у загальнонаціональному контексті. У цей час відбулося кілька подій, які вкотре стверджують ефективність послуги, а також зрушення, які засвідчують, що запровадження патронату на державному рівні впевнено просувається вперед.

 
04 травня 2017

12-17 червня 2017 року у рамках програми співробітництва між Молодіжним департаментом Ради Європи й Міністерством молоді та спорту України відбудеться тренінг, спрямований на підвищення ролі молодіжної політики у розширенні доступу молоді до соціальних прав. Організатори – Молодіжний департамент Ради Європи, Мінмолодьспорту та Партнерство «Кожній дитині» запрошують усіх охочих надсилати свої заявки до участі. 

 
20 квітня 2017

Регіональна програма DARE, ініційована організацією «Карітас Австрія», шукає у свою команду національного координатора. Для участі у конкурсі на посаду необхідно надіслати резюме та мотиваційний лист до 22 травня 2017 року.

 
07 квітня 2017

Партнерство “Кожній дитині” розпочинає серію вебінарів, аби відповісти на питання, які турбують спеціалістів соціальної сфери, кандидатів у патронатні вихователі, а також широку громадськість, у зв’язку із запровадженням у рамках національного експерименту послуги патронату над дитиною.

 
24 березеня 2017

«Книжка про мене» - це особливий альбом, який допомагає дитині, позбавленій батьківського піклування зберегти спогади про перші роки свого життя. Завдяки акції «Кольорові посилки» компанії «Нова Пошта» та Української Біржі Благодійності у 2016-2017 роках нам вдалося надрукувати та поширити 2250 примірників цього альбому.

 
26 січня 2017

26 січня 2016 року Верховною Радою було прийнято Закон України № 936-VII, завдяки якому стало можливим експериментальне запровадження протягом 2016 – 2018 років послуги патронату над дитиною. Рік по тому – саме час поглянути на проміжні результати експерименту.

 
09 листопада 2016

Партнерство «Кожній дитині» шукає людей, охочих присвятити власний час і зусилля для того, аби допомогти дитині, позбавленій батьківського піклування, зберегти спогади про перші роки свого життя. Запрошуємо стати волонтерами проекту "Книжка про мене".

 
RSS