16 червня 2015

Підсумкова літня школа у рамках проекту «Молодь для Молоді: знай свої права – змінюй життя» об'єднала найактивніших учасників та тренерів молодіжних клубів з 12 регіонів України на 3 натхненні дні разом.

 
28 травня 2015

Законопроект №2254 дозволить покращити систему забезпечення прав дитини в Україні відповідно до європейських стандартів та підходів.

 
06 травня 2015

Ви – тренер? Маєте бажання здобути нові знання, вміння та навички? Запрошуємо до участі у програмі навчання для тренерів з використання методу NVC (ненасильницького спілкування). Відбір проводиться на конкурсній основі.

 
17 квітня 2015

Згідно з результатами трирічного розслідування порушень прав людини у місцях несвободи для дітей (будинки дитини, дитячі будинки-інтернати, спеціалізовані школи, та ін.), експлуатація та насильство над дітьми в українських притулках  норма у більшості випадків. 

 
09 квітня 2015

Законопроект №2254  було рекомендовано до прийняття за основу на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму 8 квітня 2015 року.

 
27 березеня 2015

27 березня 2015 року Партнерство «Кожній дитині» приймало гостей із Всесвітнього дитячого фонду. За 11 років плідної роботи разом, ми реалізували низку проектів та маємо можливість імплементувати кращий європейський досвід розвитку послуг з урахуванням найкращих інтересів дитини та сім’ї в Україні. 

 
02 березеня 2015

27 лютого 2015 року за сприяння Міжнародної благодійної організації «Партнерство «Кожній дитині» та за фінансової підтримки Посольства Фінляндії в Україні у рамках проекту «Молодь для молоді» відбувся відкритий простір «Знай свої права – змінюй життя». 

 
25 лютого 2015

25 лютого 2015 року в Київській облдержадміністрації відбулася презентація проекту Служби у справах дітей та сім’ї Київської обласної державної адміністрації і Міжнародної благодійної організації Партнерство «Кожній дитині» «Соціальна інтеграція та примирення внутрішньо переміщених сімей та дітей у Київській області», який буде реалізований за допомогою фінансування ЄС.

 
19 лютого 2015

Міжнародна благодійна організація «Партнерство «Кожній дитині» запрошує активну молодь, представників молодіжних організацій, які надають підтримку вразливій молоді, до участі у конференції за технологією відкритого простору «Знай свої права – змінюй життя».

 
16 січня 2015

Партнерство «Кожній дитині» оголошує конкурс на посаду спеціаліста з комунікацій та фандрейзингу, основна відповідальність якого полягатиме в організації комунікаційної та фандрейзингової діяльності. Для участі необхідно надіслати заповнену форму резюме та супровідний лист до 25 січня 2015 року.

 
RSS