23 липня 2018

Партнерство «Кожній дитині» оголошує конкурсний відбір місцевих експертів проекту “Запровадження моделі інтегрованих соціальних послуг в об’єднаних територіальних громадах” (Донецька та Луганська області).

 
21 червня 2018

Партнерство «Кожній дитині» за підтримки Міністерства соціальної політики України оголошує конкурсний відбір тренерів для підготовки за програмою підготовки патронатних вихователів. До участі у конкурсі запрошуються досвідчені тренери з усієї України (як спеціалісти ЦСССДМ, так і представники громадських організацій, благодійних фондів, навчальних закладів...)

 
20 червня 2018

Коаліція "Права дитини в Україні" запрошує долучатися до заходу, присвяченому участі молоді та громадських організацій в процесі звітування України до Комітету ООН з прав дитини, викликам, які постають у цій сфері.

 
10 червня 2018

Як зробити так, щоб вразлива молодь була активною, брала участь у житті громади, приймала рішення та несла відповідальність за них? Саме з таким питанням група молодіжних працівників вирушила до Ірландії, щоб вивчити кращий досвід роботи з такою молоддю. 

 
15 травня 2018

Дванадцятий вебінар серії "Сімейний патронат: коротко про головне" відбудеться у форматі "відкритого мікрофону" - запрошуємо усіх охочих висловити свою думку щодо питань запровадження в Україні послуги патронату над дитиною

 
26 лютого 2018

Партнерство "Кожній дитині" запрошує спеціалістів, що працюють з молоддю, стати тренерами за програмою "Як стати успішним". Для участі у навчанні надсилайте заявки на ел. скриньку youth@p4ec.org.ua

 
23 лютого 2018

Новопетрівський сільський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Партнерство "Кожній дитині" оголошують конкурс на посаду молодіжного працівника. Надсилайте заявки до участі у конкурсі до 2 березня 2018 р. за адресами: ncsssdm@ukr.net та vacancy@p4ec.org.ua

 
09 лютого 2018

Партнерство запрошує молодь, яка має досвід альтернативної опіки, а також представників НУО, які мають досвід роботи з молоддю, надсилати заявки до участі у навчальному візиті до провідних НУО Ірландії.

 
12 грудня 2017

У рамках проекту ЮНІСЕФ, на замовлення Мінсоцполітики, у Києві відбувся семінар-тренінг “Запровадження моделі інтегрованої системи соціального захисту населення в об’єднаних територіальних громадах”

 
24 листопада 2017

Завдяки подвоєнню кількості патронатних сімей протягом липня-листопада 2017 року вшестеро більше дітей змогли отримати допомогу.

 
RSS