20 червня 2018

Коаліція "Права дитини в Україні" запрошує долучатися до заходу, присвяченому участі молоді та громадських організацій в процесі звітування України до Комітету ООН з прав дитини, викликам, які постають у цій сфері.

 
10 червня 2018

Як зробити так, щоб вразлива молодь була активною, брала участь у житті громади, приймала рішення та несла відповідальність за них? Саме з таким питанням група молодіжних працівників вирушила до Ірландії, щоб вивчити кращий досвід роботи з такою молоддю. 

 
15 травня 2018

Дванадцятий вебінар серії "Сімейний патронат: коротко про головне" відбудеться у форматі "відкритого мікрофону" - запрошуємо усіх охочих висловити свою думку щодо питань запровадження в Україні послуги патронату над дитиною

 
26 лютого 2018

Партнерство "Кожній дитині" запрошує спеціалістів, що працюють з молоддю, стати тренерами за програмою "Як стати успішним". Для участі у навчанні надсилайте заявки на ел. скриньку youth@p4ec.org.ua

 
23 лютого 2018

Новопетрівський сільський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Партнерство "Кожній дитині" оголошують конкурс на посаду молодіжного працівника. Надсилайте заявки до участі у конкурсі до 2 березня 2018 р. за адресами: ncsssdm@ukr.net та vacancy@p4ec.org.ua

 
09 лютого 2018

Партнерство запрошує молодь, яка має досвід альтернативної опіки, а також представників НУО, які мають досвід роботи з молоддю, надсилати заявки до участі у навчальному візиті до провідних НУО Ірландії.

 
12 грудня 2017

У рамках проекту ЮНІСЕФ, на замовлення Мінсоцполітики, у Києві відбувся семінар-тренінг “Запровадження моделі інтегрованої системи соціального захисту населення в об’єднаних територіальних громадах”

 
24 листопада 2017

Завдяки подвоєнню кількості патронатних сімей протягом липня-листопада 2017 року вшестеро більше дітей змогли отримати допомогу.

 
24 листопада 2017

Незважаючи на завершення у 2016 році проекту «Молодь для молоді: знай свої права – змінюй життя», молодіжні клуби України продовжили свою роботу та досягли значимих результатів. Починаючи з 2014 року вже понад 1000 вразливих молодих людей відвідали тренінги та інші заняття клубів.

 
14 листопада 2017

Для розроблення такої моделі 2 листопада 2017 року було створено Робочу групу, а вже за тиждень у Тренінговому центрі Партнерства відбулася перша зустріч, під час якої експертами було створено підвалини майбутньої моделі.

 
RSS