01 липня 2019

У зв’язку з реалізації у Тернопільській області проекту «Розробка та впровадження регіонального плану стосовно збільшення обсягів надання послуг з догляду на сімейній основі (реформування інтернатних закладів для дітей)» (далі – Проект) Партнерство «Кожній дитині» (партнер Проекту) шукає кандидатів для надання послуг з організації заходів Проекту та надання адміністративної підтримки експертам Проекту - Адміністратора проекту у Тернопільській області. 

 
25 жовтня 2018

Міжнародна благодійна організація «Партнерство «Кожній дитині» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» оголошує конкурсний відбір тренерів, які бажають оволодіти методикою проведення навчання за вказаною програмою. Конкурсний відбір проводиться в рамках Проекту «ГРОМАДА ДЛЯ ЛЮДИНИ: підвищення компетентності для розвитку соціальних послуг». 

 
17 жовтня 2018

Партнерство “Кожній дитині” запрошує представників неурядових організацій до навчання, вдосконалення своїх навичок для ефективної роботи у соціальних мережах.

 
17 жовтня 2018

Партнерство розпочинає нову серію вебінарів, присвячених послузі патронату над дитиною. До участі запрошуються патронатні вихователі, їх добровільні помічники, сім'ї, які бажають стати патронатними, а також спеціалісти міждисциплінарних команд та усі небайдужі до тематики вебінарів. Перший захід серії відбудетсья 17 жовтня об 11:00.

 

 
10 жовтня 2018

Партнерство «Кожній дитині» оголошує конкурс журналістських робіт з метою привернення уваги суспільства до інноваційної соціальної послуги патронату над дитиною та необхідності її запровадження в Україні. Подані на конкурс роботи повинні бути опубліковані не раніше 1 червня та не пізніше 9 грудня 2018 р.

 
28 вересеня 2018

Програма «U-LEAD з Європою» запрошує об’єднані територіальні громади (ОТГ) до участі у проекті «ГРОМАДА ДЛЯ ЛЮДИНИ: підвищення компетентності громад для розвитку соціальних послуг».

 
12 вересеня 2018

Консорціум, утворений ЮНІСЕФ, компанією Oxford Policy Management та Партнерством “Кожній дитині”, за фінансової підтримки Європейського Союзу, розпочав проект “Запровадження моделі інтегрованих соціальних послуг в об’єднаних територіальних громадах”

 
11 серпня 2018

У липні 2018 року Партнерство допомогло провести табір "Модель ООН" - семиденний літній захід для підлітків з усієї України. Консорціуму організацій, що впроваджували проект та волонтерам табору вдалося створити незабутній досвід для молодих людей.

 
23 липня 2018

Партнерство «Кожній дитині» оголошує конкурсний відбір місцевих експертів проекту “Запровадження моделі інтегрованих соціальних послуг в об’єднаних територіальних громадах” (Донецька та Луганська області).

 
21 червня 2018

Партнерство «Кожній дитині» за підтримки Міністерства соціальної політики України оголошує конкурсний відбір тренерів для підготовки за програмою підготовки патронатних вихователів. До участі у конкурсі запрошуються досвідчені тренери з усієї України (як спеціалісти ЦСССДМ, так і представники громадських організацій, благодійних фондів, навчальних закладів...)

 
RSS