14 вересеня 2022

УВАГА! Оновлення - кінцевий термін подання заявки подовжено до 16.00 год (київський час) 3 жовтня 2022 року. Партнерство “Кожній дитині” запрошує зацікавлені організації та компанії подати заявку для участі у тендері в рамках Проєкту “Моніторинг потреб та підтримка дітей в умовах війни”, що впроваджується за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). 

 
22 серпня 2022

Партнерство «Кожній дитині» оголошує конкурс на посаду Асистента проєктів для забезпечення адміністративної підтримки реалізації чергової фази проєкту «Спільно. Соціальні послуги для сімей у громаді». 

 
21 липня 2022

УВАГА! Оновлення - кінцевий термін подання заявки подовжено до 17.00 год (київський час) 12 серпня 2022 року. Партнерство “Кожній дитині” запрошує зацікавлені організації та компанії подати заявку для участі у тендері в рамках Проєкту “Моніторинг потреб та підтримка дітей в умовах війни”, що впроваджується за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). 

 
10 червня 2022

УВАГА! Оновлення - кінцевий термін подання заявки продовжено до 09.30 год (київський час) 2 липня 2022 року. Партнерство “Кожній дитині” запрошує зацікавлені організації та компанії подати заявку для участі у тендері у рамках Проєкту “Моніторинг потреб та підтримка дітей в умовах війни”, що впроваджується за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). 

 
10 червня 2022

УВАГА! Оновлення - кінцевий термін подання заявки подовжено до 09.30 год (київський час) 2 липня 2022 року. Партнерство “Кожній дитині” запрошує зацікавлені організації та компанії подати заявку для участі у тендері в рамках Проєкту “Моніторинг потреб та підтримка дітей в умовах війни”, що впроваджується за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). 

 
01 червня 2022

Партнерство "Кожній дитині" продовжує реалізацію проєкту "Моніторинг потреб та підтримка дітей в умовах війни" та розширює напрямки діяльності. Запрошуємо кваліфікованих спеціалістів, фахівців та експертів у сфері прав дитини, захисту дитини, менеджменту, адміністрування долучитися до нашої команди. 

 
01 вересеня 2021

Партнерство "Кожній дитині" шукає асистента або асистентку із тренінгової діяльності для організації та координації тренінгових та інших освітніх заходів. Надсилайте свої резюме та мотиваційні листи на адресу vacancy@p4ec.org.ua  якнайшвидше!

 
20 липня 2021

Партнерство «Кожній дитині» оголошує конкурс на посаду Асистента проєктів для забезпечення адміністративної підтримки реалізації другої фази проєкту «Спільно. Соціальні послуги для сімей у громаді». 

 
15 липня 2021

У зв’язку з початком другої фази проекту «Спільно. Соціальні послуги для сімей у громаді» Партнерство «Кожній дитині» формує команду експертів для виконання визначених завдань щодо організації, розвитку та посилення соціальних послуг у пілотних громадах проекту.

 
12 січня 2021

У рамках Проєкту “Спільно. Соціальні послуги для сімей у громаді”, що впроваджується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Німецького уряду та Німецького банку розвитку (KfW), МБО “Партнерство “Кожній дитині” (далі – Організація) запрошує Вас подати заявку для участі у тендері.

 
RSS